Başkan Sar'dan Gazetenizolsun.com'a ziyaret

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Gazetenizolsun.com'u ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yalçın Karataş ile bir süre sohbet etti.

Ülkemizin geçtiği bu zorlu dönemde birbirimize sahip çıkarak destek olmamız gerektiğini söyleyen Başkan Sar, "Sivil toplum kuruluşları sorumluluk sahibi olan teşkilatlardır. Bu anlamda STK'ların her bir üyesinin ülkemizin geçtiği bu zor dönem de terör saldırılarının verdiği dezerfarmasyonun negatif elektriğini, süspanse ederek insanlara pozitif enerji vermesi gerektiğine inanıyorum. Bu zor süreçte milli düşünüp, birbirimize sahip çıkmalı ve destek olmalıyız. 

ŞUBELEŞME ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR
MÜSİAD olarak faliyetlerimizi hızla sürdürüyoruz. Genel Merkezimiz yurt içi ve dışında şubeleşme anlamında çalışıyor. 
Önümüzdeki dönemde Tiflis, Kırgıziskan, Kazakistan, Pakistan da da şubeler açılması planlanıyor.
O bölgelerde açılacak olan şubelerimiz, o bölgenin işadamları ile irtibata geçilip, sektörel bazda üretim sahalarını tespit edip, firmaları ile birebir görüş alışverişinde bulunarak, ülkemize ihracat anlamında önemli katkılar sağlanmasıdır. 

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Hükümetin son yaptığı ekonomik hamleler ve yatırımlara iş adamları olarak destek veriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda hedeflerine ulaşan, hedeflerini katlayan bir ülke haline geliriz. 
Bu da birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak gerçekleştirilecektir" dedi.

Gazeteci Yalçın Karataş'ta Başkan Selim Sar'a çalışmalarında başarılar dileyerek nazik ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür etti.

Selim Sar