Başkan Taşçı: AK Partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti'nin ilk seçimlerinde tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 14. yılında yayınladığı mesajında, "14 yıldır aralıksız olarak tek başına iktidar olan ve hem yerelde hem de genelde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıma noktasında büyük başarılara imza atan AK Partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

AK Parti'nin milletin iradesi ile millet tarafından kurulduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 14 yıllık iktidar boyunca hem genel hem de yerelde Türkiye'nin ciddi bir büyüme yaşadığını kaydederek, "14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu AK Parti, 3 Kasım 2002 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde yani tam 14 yıl önce bugün, milletin iradesini arkasına alarak tek başına iktidar olmuştur. 14 yıldır aralıksız olarak tek başına iktidar olan ve hem yerelde hem de genelde ülkemizi aydınlık yarınlara taşıma noktasında büyük başarılara imza atan AK Partinin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Millet var oldukça AK Parti, AK Parti var oldukça da milletin sırtı yere gelmeyecek" dedi.

Türkiye'nin artın büyük hedeflere doğru koştuğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla birlikte kaderi değişmiştir. Yıllarca yanlış yönetimlerin kurbanı olan ülkemiz, 3 Kasım 2002 seçimlerinde tercihini aydınlık yarınlardan yana kullanmıştır. İşte o günden bu güne kadar geçen zamana baktığımızda, Türkiye'nin artık büyük hedeflere koştuğunu, coğrafyasında ve dünyada söz sahibi bir ülke olduğunu açık bir şekilde görüyoruz. Bu tablonun oluşmasında en büyük etken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın millet sevdası olmuştur. 14 Ağustos 2001'de partinin kuruluşu sırasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' demişti. Bugün bu sözün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz" diye konuştu.