Başkan Taşcı: Tüm vatan hainlerine ciddi bir uyarıdır

TAKİP ET

Demokrasi ve Şehitler Mitinginin önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Bölücüler bu tablo karşısında, ülkemizi bölmeye asla güçlerinin yetmeyeceğini açık bir şekilde anladı. Dost güven, düşman korku duydu' dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İstanbul Yenikapı merkezli olarak düzenlenen ve tüm Türkiye’de milyonlarca vatandaşı aynı meydanlarda buluşturan Demokrasi ve Şehitler Mitinginin, tüm vatan hainlerine ciddi bir uyarı olduğunu söyledi.

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla gerçekleşen Demokrasi ve Şehitler Mitinginin önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye’nin dünyaya mesaj verdiğini kaydetti. Başkan Taşçı, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar’ın katılımıyla gerçekleşen miting, dosta güven düşmana korku verir nitelikteydi. Özlenen birlik ve beraberlik, gerek İstanbul Yenikapı’daki mitingde gerekse 81 ilimizin meydanlarındaki mitinglerde sağlandı. Bölücüler bu tablo karşısında, ülkemizi bölmeye asla güçlerinin yetmeyeceğini açık bir şekilde anladı. Meydanlarda toplanan milyonlar, vatan hainlerine ciddi bir uyarıda bulundu” dedi.

    Samsun Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingine sağlanan katılıma dikkat çeken Başkan Taşçı, “Siyasi düşüncelerini bir kenara bırakıp, milli birlik ve beraberlik için omuz omuza veren Samsunlular, söz konusu vatan olduğunda gerisinin teferruat olduğunu herkese gösterdi. 15 Temmuz gecesinde sokaklara dökülen ve o geceden itibaren demokrasi nöbetleriyle milli iradeye, demokrasiye sahip çıkan Samsunlular, Cumhuriyet Meydanında tarihi bir güne imza attılar. Cumhuriyet Meydanına baktığımda Kurtuluş Savaşında, Çanakkale Savaşında atalarımızın verdiği mücadeleyi gördüm. Bu tablo karşısında gurur duymamak elde değil. Bu birlik ve beraberliğin daim olması, Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar bir olması, iri olması ve diri olması anlamına geliyor” diye konuştu.

ishak taşçı