Başkan Taşçı'dan Anneler Günü mesajı

TAKİP ET

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Anneler Gününü kutlayarak, 'Annelerimizin haklarını, ne yapsak ödeyemeyiz. Tüm annelerin ellerinden öpüyor, günlerini kutluyorum' dedi.

Anneler Günü mesajı yayınlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Annelerimiz, en kıymetli varlıklarımızdır. Cenneti, annelerin ayaklarının altına seren bir dinin mensupları olarak, onları her zaman sevgiyle ve saygıyla kucaklamalıyız” dedi.

Anneler Günün kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yayınladığı mesajında anneliğin kutsallığına değinerek, “Annelerimiz, en kıymetli, en değerli varlıklarımızdır. Öyle ki 9 ay karnında taşıyan, sonra ömrünü evladını yetiştirmeye adayan annelerin hakkını, ne yapsak ödeyemeyiz.

Anneler Gününde, bu özel günü kutlamak, adet yerini bulsun diyedir. Yoksa biz annelerimizi, yılın 365 günü, her gün daha da artan bir sevgi ile seviyoruz. Cenneti, annelerin ayakları altına seren bir dinin mensuplarıyız. Dinimiz, annelerimize göstermemiz gereken sevgi ve saygıyı açıkça ortaya koymaktadır. Bu anlamda bütün annelerin, anne adaylarının bu özel günlerini en içten duygularımla kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Anneler gününde en içten kutlamayı şehit annelerinin hak ettiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bütün anneler kıymetlidir ancak şehitlerimizin anneleri bizler için ayrı bir öneme sahip. Onlar, evlatlarını vatan uğruna feda eden, en değerli emanetlerimiz. Şehit anneleri, şehitlerimizin bu millete emanetidir. Tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, Anneler Günlerini kutluyorum. Evlatlarını şehit veren anneler, milyonlarca evlatları olduğunu asla unutmamalıdır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde kutladığımız anneler gününde, hayatını kaybetmiş tüm annelerimizi de rahmet ve dua ile anıyorum” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı