Başkan Taşçı'dan destek istediler

TAKİP ET

Süper Amatör ligde mücadele veren Atakent spor Kulübü Yönetici ve teknik heyeti Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek, tesisleşme ve malzeme konusunda yardım talebinde bulundular.

Tesis ve malzeme konusunda sıkıntı çekmelerine karşın Atakum'u süper amatör kümede başarı ile temsil ettiklerini, artık bu sorunları aşmak istediklerini belirten Atakent Sporlu Yönetici ve Teknik Heyete yardım sözü veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Gençlerin spor yaparak hem zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları, hem de sağlık gelişebilmeleri için ben elimden gelen bütün desteği veriyorum. Gençlerimizin spor yapmaları adına çok önemli projeler hazırladık. Bunları hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum. Atakum Belediye Spor Kulübü Başkan Kasım Akçay ile konuşur, maç ve antrenmanlarınız için stattan yararlanmanızı sağlarız. Malzeme konusunda da elimizden gelen yardımı yapacağımdan emin olabilirsiniz."diye konuştu.

            bu sözler üzerine Atakent Sporlu Yöneticiler, Başkan Taşçı'ya forma hediye ederken,"Sporcu dostu bir başkana sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bütün Atakent Spor Camiası adına yaptıklarınız ve yapacaklarınız için size teşekkür ediyoruz" dediler.   



Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Ziyareti

Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek, oda  çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Yiğit, fırıncıların da berberler gibi  Pazar gününün tatil olmasını istediğini, bu  konuda kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını ve Başkan Taşçı'dan da destek beklediklerini belirtti.