Başkan Togar, Mahalle Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkan Hasan Togar, yoğun iş temposunun arasına da hergün mahalle ziyaretlerini ekliyor.

Başkan Togar hergün Mahalle ziyaretleri gertçekleştiriyor. Tekkeköy'de bulunan mahallelerde  taziye, hasta ziyareti, Mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyerek anında çözüm bulmayı hedefliyor. 

Başkan Togar, Büyüklü Mahallesi sakinlerinden hakkın rahmetine kavuşan Mehmet Şahin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Merhuma Allah’tan rahmet Şahin ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi.

Başkan Togar, Duriye Şenel'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Rabbim dertli kullarına deva, hasta kullarına şifa, borçlu kullarına edalar nasip eylesin diyerek hayır duasını aldı.


 Başkan Togar sevgi büyüdükçe güçlenen bir sevgi yumağıdır dedi. Evi olmayan, yardıma muhtaç bir çok aileyi sıcacık yuvalarına kavuşturduk. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Düğün yapan kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Cenazesi olan kardeşlerimizin de her zaman yanındayız acıları bizlerinde acısı olmaktadır dedi. Bizler halkımız ile büyük bir aileyiz diyerek sözlerine son verdi.


 

Başkan Togar