Başkan Togar'dan Babalar Günü Mesajı

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tekkeköy Belediye Başkan Togar Babalar günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ülkesi, ailesi, çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, her türlü soruna göğüs geren, mücadele eden, hayatını ailesine adayan, her daim yanımızda olan, varlıklarıyla bizlere güç veren maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, karşılıksız sevginin simgesi tüm babaların Babalar Gününü kutladı.
“Babalar ailenin temel direğidir”
Ailelerine mutlu, huzurlu ve güven dolu bir yaşam sağlayabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Babaların adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu simgeleyen ailenin direği olduğunu ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar  ‘’Babalarımız hayatımızın her anında bizlerin örnek aldığı, hayatlarını kaybetmiş olsalar dahi her zaman gölgesini üzerimizde hissettiğimiz, hayata tutunmamızı sağlayan, dünyaya gözlerimizi açtığımız günden kendi ayaklarımızın üzerinde durana kadar bizi destekleyen en saygı değer varlıklarımızdır. Baba evin ve ailenin direği, çocuklarının örnek aldığı rol model, ailenin en önemli dayanak noktasıdır. Babalarımız nasıl bizleri koruyup bu günlere getirdi iseler zamanı geldiğinde yaşları kemale erdiğinde bizlerde üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeliyiz. Unutmamalıyız ki bizler babalarımıza ve büyüklerimize nasıl davranır isek çocuklarımızda bize öyle davranır. Peygamber Efendimiz "Babalarınıza iyilik edin ki, oğullarınız da size iyilik etsin.” buyurmaktadır. Babalarımızı ve tüm büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamalı ve iyi günlerinde olduğumuz gibi kötü günlerinde de yanlarında olmalıyız. Babasızlığın nasıl bir duygu olduğunu babası olmayanlar çok daha derinden hissederler. Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden bir evlat olarak babasızlığın ne olduğunu ve o boşluğu hiçbir şeyin dolduramayacağını bende derinden yaşıyorum. Allah ailenin direği olan tüm babalara uzun ömürler nasip etsin.  
Bu duygu ve düşüncelerle  dünyanın en yüce görevini üstlenen tüm Babaların Babalar gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam geçirmeleri temennilerimle ahrete göç etmiş olan tüm babalarımıza Allah’tan rahmet diliyorum’’ ifadelerini kullandı. 

Hasan Togar