Başkan Tok: Yeni Sistemde Yönetim Boşluğu Olmayacak

TAKİP ET

Referandum çalışmaları kapsamında esnaf gezileri ve mahalle toplantıları yapan Başkan Tok, " 16 Nisan'da sandıkta milletimizin göstereceği duruş, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı en güzel yanıt olacaktır." dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilinçlendirme çalışmalarına hızlı başladı.

AK Parti İlkadım Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte önceki gün esnaf  gezisi  yapan Başkan Tok, Bugünde parti teşkilatı ile birlikte Derebahçe Mahallesi'nde  referandum çalışmaları kapsamında halk buluştu.

'EVET' TERCİHİMİZ 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNE YANIT OLACAKTIR.

AK Parti İlkadım Teşkilatı ile birlikte vatandaşlarla buluşarak 'Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan Tok, 16 Nisan’da sandıklarda göstereceğimiz duruş, 15 Temmuz hain işgal girişimine, dünyaya en büyük cevap olacak. Şehitlerin ruhu için, gazilerimizin şifası için farklı bir anlam taşıyor. Bu anlamlı duruşa bütün güçlerini seferber ederek, en büyük desteği vererek  ve bayrağı en yüksek noktaya çekeceğiz.”dedi.

HÜKÜMET VE CUMHURBAŞKANI SEÇİLEMEMESİ OLMAYACAK

Türkiye'yi çok daha güçlü bir şekilde daha ileriye taşıyacak sistem için bilinçlendirme çalışmaları yapan  Başkan Tok,"  16 Nisan’daki referandumla beraber bu ülkede darbeler tarih olacak. Hükümetin seçilememesi, Cumhurbaşkanının seçilememesi gibi bir durum olmayacak. Zamanında Cumhurbaşkanı seçimlerinde 113 tur yapıldı, seçilemedi. Bunda istikrar mı kalır.?  Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Millet adına bu yetki, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olmaya devam edecek. Yeni sistemde Hükümet Meclis içinde olmadığından, Meclis daha da güçlenecek." diye konuştu. 

Erdoğan Tok