Başkan Yılmaz'dan Şehit Şilepe'nin ailesine ziyaret

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Şuayip Şiltepe'nin ailesini bayramda yalnız bırakmadı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bitlis'te PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Vezirköprülü Uzman Çavuş Şuayip Şiltepe'nin ailesine ziyaretde bulundu.


     Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır ve Ak Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ile Vezirköprü ilçesi Karabük Mahallesi'nde yaşayan aileyi ziyaret eden Başkan Yılmaz, şehidin babası, annesi ve yakınları ile bir araya geldi.
      Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz, "Oğlunuz bu dünyada da ahirette de mertebelerin ve rütbelerin en yücesine ulaşmıştır. Oğlunuz ülkemizin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğü için şehit düştü, mekânı cennet olsun. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı siz kutsal emanetler için ne yapsak azdır. Bugün biz huzur içerisinde yaşayabiliyorsak bu durum, canını vatan uğruna seve seve feda eden şehitlerimizin sayesindedir. Acılarınızı paylaşıyor, şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.
   Şehidin ailesi de bayramda kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

 

yusuf ziya yılmaz