B&C Hotel EV'leniyoruz Fuarında

TAKİP ET

Samsun'un en iddialı 4 yıldızlı oteli B&C Hotel, TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı stantla Samsunlularla buluşuyor.

Geçtiğimiz eylül ayında Atakum İlçesi Körfez Mahallesi'nde hizmete giren, Samsun'un en iddialı 4 yıldızlı oteli B&C Hotel, TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda stant açtı.   

EKONOMİYE KATKI SAĞLIYOR
Samsun'un ekonomik olarak daha fazla büyümesi için çalıştıklarını kaydeden B&C Hotel kurucu ortaklarından Cemil Bilici, EV'leniyoruz Fuarı'yla bölge ekonomisine büyük katkılar sağlanacağını söyledi. 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
B&C Hotel olarak fuarda yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Bilici, "B&C Hotel olarak fuarda yerimizi aldık. Bizler ülkemizin üreterek büyüyen bir yapıya kavuşması için var gücümüzle çalışan iş insanlarıyız. Enerjimizin büyük bölümünü yaşadığımız bölgenin vizyonuna ekonomisine katkı sağlamak için harcıyoruz. Bu anlamda Samsun'un en iddialı 4 yıldızlı oteli B&C Hotel'i hizmete açtık. Bugün de fuarımızda yerimizi aldık. Stant açan tüm firmaların iş bağlantıları kurmasını diliyoruz. Tüm katılımcılarımızı da standımıza bekliyoruz" dedi.