Bem-Bir-Sen Üyelerine Ankara'da Konukevi

TAKİP ET

Memur-Sen Konfederasyonu tarafından Ankara'da yaptırılan Ankara Belediyeler ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir Sen) Konukevi İnşaatına düzenlenen temel atma töreni ile başlandı. Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; 'Bem Bir Sen Üyesi kardeşlerimizin Ankara'da bir evi oluyor.' Dedi.

Ankara Maltepe’de inşa edilecek olan Ankara Bem-Bir-Sen Konukevi inşaatına Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcıları D. Cenk Davulcu, Nurettin Sever, Ercan Olgun, Medeni Sevinç, Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve diğer il şube başkanı ile teşkilat üyelerinin yoğun katılımı ile düzenlenen temel atma töreni sonrası okunan dua ve kesilen kurbanın ardından başlandı.  
Temel atma törenine katılan ve tören sonrası açıklamalarda bulunan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Yetkili ve etkili bir sendika olarak üyelerimize her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz. Son olarak Bem Bir Sen Genel Merkezimiz tarafından Ankara Konukevi İnşaatımızın temelini düzenlenen bir törenle attık. Üyelerimizin Konukevi inşaatı bitince ve hizmete açılınca Ankara’da bir evi olacak” dedi.
Bem-Bir-Sen Konukevi temel atma törenine  Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcıları D. Cenk Davulcu, Nurettin Sever, Ercan Olgun, Medeni Sevinç ve Bem Bir Sen teşkilatının yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildiğini ifade eden Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli “ 28 yılı geride bırakan bir teşkilat olarak, Türkiye’nin en köklü sendikal hareketlerinden biriyiz  daha iyi imkânlar ile üyelerimize daha nitelikli bir hizmet sunmak hedefimiz, bu hedef doğrultusunda Teşkilatlarımızla birlikte Konukevimizin inşaatının temel atma törenine dualarla başlanıldı. Bem Bir Sen Ankara Konukevi inşaatının tamamlanmasıyla Samsun ve Türkiye’mizin dört bir yanından gelecek tüm Bem Bir Sen üyelerimiz faydalanabilecektir. Ankara’nın en merkezi yerlerinden biri olan Maltepe’de konumlanan Bem-Bir-Sen Konukevimizin en kısa sürede tamamlanması planlanmaktadır. “ dedi.
Bem Bir Sen Ankara Konukevinin Ankara’ya yolu düşen Bem Bir Sen Üyelerine sıcak bir yuva konforunda konaklama imkanı sağlayacağını belirten Gayretli, “Aynı anda 100 kişiye konaklama, yemek ve toplantı salon hizmeti verebilecek kapasiteli olan sendikamıza ait konuk evi konum olarak metroya 100 metre 2 dakika,TCDD yüksek hızlı tren garına 350 metre 5 dakika, Kızılay'a 10 dakika, AŞTİ şehirlerarası otobüs terminaline 1,5-2km 10 dakika ve şehirler arası bağlantı yollarına  1 km 3 dakika mesafededir.Kaliteli hizmet verebilme konumunda olacaktır. Başta Genel Başkanımız Levent Uslu olmak üzere emeği geçenlere şimdiden teşekkür ediyoruz. Üyelerimize hayırlı olsun.” dedi.

BemBirSen Üyelerine Ankarada Konukevi