Bi Çay Bi Simit kafe açıldı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İş adamı Musa Arslan'ın mülkiyeti kendine ait olan tarihi binayı orjinaline uygun bir şekilde restore ederek hizmete sunduğu Bi Çay Bi Simit adlı kafenin açılışını yaptı.

Samsunlu İş Adamı Musa Arslan 100. Yıl Bulvar’ında kilisenin yanında yer alan tarihi binayı orjinaline uygun bir biçimde restore ettirerek hizmete açtı. İki katlı binayı kafe olarak hizmete açan Arslan yeni işletmesine Bi Çay Bi Simit adını verdi.


 İşletmenin açılışını gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Musa kardeşim burayı büyük emeklerle yaptırdı. En çok hoşuma giden ise restorasyonunorjinaline uygun bir şekilde yapılmış olması oldu. Eski Samsun evlerini anımsattı bana. Ben yeni açtığı işletmede kendisine bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

Bu kısa konuşmanın ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali İbrahim Şahin ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılışa ayrıca AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İlkadım Eski Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Meclis üyelerive çok sayıda davetli katıldı.