Boğulmamak için neler yapılmalı?

TAKİP ET

Samsun polisi ile Atakum belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında boğulma olaylarının yaşanmaması için Atakum sahillerinde denize giren vatandaşlara broşür dağıttı.

Hava sıcaklıklarının da artmasıyla birlikte serinlemek için Karadeniz’in turizm cenneti Atakum sahillerini tercih eden vatandaşlar, yaşanabilecek boğulma vakalarına karşı Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ve Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtılan broşürler ile uyarıldı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte denize giren vatandaşların arttığı 4 Mavi Bayraklı plaja sahip Atakum İlçesi kıyı şeridinde boğulmaların önüne geçebilmek amacıyla uyarı broşürü dağıttı. Adnan Menderes Caddesi üzerindeki sahil şeridinde denize giren vatandaşlara dağıtılan broşürlerde, boğulmalara karşı alınacak tedbirler, boğulmalarda ilk yardım, çeken akıntı ve boğulmamak için yapılacaklar temalı konular anlatıldı.

atakum belediyesi