Bravo Anakentspor... Bu kış çocuklar üşümeyecek!

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi AnakentSpor'un Voleybolcuları çok anlamlı bir yardım etkinliğine katkı sağlayarak çocukların bu kış üşümemesini sağladı.

Takımın oyuncularının yardımları sonucu; İran sınırında bulunan, ulaşımın güçlükle sağlandığı ve kış şartlarının çok çetin geçtiği Van'ın Nazarova Köyü'nün İlkokul öğrencilerine Samsundan gönderdiği kışlık mont ve botlar ulaştı.

Anakent Spor Kulübü’ne bir teşekkür mesajı gönderen Okulun Müdürü Selami Toparslan, "Okulumuzun böyle bir hizmete aracılık ediyor olması da bizi ayrıca memnun etmiştir. ihtiyaç sahibi öğrencilerin bir nebze olsun yaralarına merhem olan Anakent Spor Kulübü’ne şükranlarımı arz ediyorum" dedi. 

Yardım projesinin öncülüğünü yapan takım oyuncularından Pınar Eren, sosyal medyanın eğlence dışında sosyal yardımlar içinde kullanılması gerektiğine değinen Eren, "Havaların soğumasıyla birlikte sosyal yardımlar konusundaki farkındalığım bir hayli artmış durumdaydı bu nedenle sosyal medyanın aynı zamanda sosyal yardımlar için kullanılması gerektiğini düşünüyorken internette gözüme çarpan bir paylaşımı dikkatli inceleyip irtibat kurdum ve konular netleşince takım arkadaşlarım ile bu durumu paylaştım ve hep beraber elimizden gelen yardımı yapmaya karar verdik. Bu süreçte Van Saray Ahmet Nazar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Selami Toparslan hocamızın yardımı ile küçük kardeşlerimiz ile aramızda bir köprü oluşması için çok destek oldu. Küçük kardeşlerimize ufakta olsa yaptığımız bu yardımın sonucunda onların birazda olsa yüzlerinin güldüğünü görmek bizler için yetti. Destek olan bütün takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.”

Samsun Büyükşehir Belediyesi AnakentSpor