Büro Memur-sen Yönetimi Ankara'da

TAKİP ET

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetim Kurulu üyeleri Selami Lafci, Hacı Şahin, Kasım Erdem ile birlikte, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ve Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Sefa Özşahin, Bekir Turan, Turan Çetinkaya, Fehim Bingöl ve Yıldırım Akbaba'yı Büro Memur-Sen Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber, Genel Başkan Vecdi Yanbaz’ave Genel Başkan yardımcılarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Karabiber, nüfus çalışanlarının fazla mesai ile ilgili talepleri, 4/C lilerin kadro taleplerinin değerlendirilmesi, Adliye çalışanlarına verilecek zam konuları ile ilgili talepleri Genel Başkan ve genel Başkan Yardımcılarına iletti. Toplu sözleşme sürecinde yapılacak çalışmalarında değerlendirildiğini beyan eden Başkan Karabiber, "Üyelerimiz tarafından iletilen her türlü talebi titizlikle inceleyip, zaman ve mesai gözetmeksizin, yerine getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz 
Büro Memur-Sen Genel Başkanımız Vecdi Yanbaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti. Teşkilatımızın kırılmaz bağlarla birbirine bağlı olduğunu vurgulayan Genel Başkanımız Vecdi Yanbaz, tüm şubelerimizle omuz omuza vererek kamu görevlileri için başarılı çalışmalara imza atacaklarını" söyledi.

Samsun Büro Memur Sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabiber