Büyük Anadolu Hastaneleri'nde Tıp Bayramı'nda anlamlı sürpriz

TAKİP ET

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri meslekte 30 yılını doldurmuş doktorlar için '14 Mart Tıp Bayramı'nda kutlama programı düzenleyerek sürpriz yaptı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nde görevli Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ersen Hürmüzlü, Üroloji Uzmanı Op.Dr. Gürkan Özkan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ali Kemal Yazıcı’nın mesleğe adım atışının 30. yılı dolayısıyla, hastane idarecileri tarafından sürpriz yaparak kutlandı.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ersen Hürmüzlü, Üroloji Uzmanı Op.Dr. Gürkan Özkan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ali Kemal Yazıcı, kendileri için hazırlanan pastayı birlikte kestiler.

Sağlık çalışanlarının kutsal bir görevi olduğunu belirten Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, ‘Vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmeti almaları için gece gündüz demeden görevlerini başarıyla yerine getiren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyoruz. Bu anlamlı günde bizde hastanemizde görevli olan mesleğe 30 yılını adamış doktorlarımız için böyle bir program düzenleyerek onları onure etmek istedik. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum, nice 30 yıllara dileklerimi iletiyorum’ dedi.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ersen Hürmüzlü, Üroloji Uzmanı Op.Dr. Gürkan Özkan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ali Kemal Yazıcı ise, doktorluk mesleğinin 30 yıldır yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Kutlama programına hastane Büyük Anadolu Hastanesi Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Büyük Anadolu  Çiftlik Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Neslihan Burtaçgiray, Hasta Yatış Sorumlusu Sevcan Aydın, Başhemşire Kader Kınık, Başhemşire Yardımcısı Dilek Özçelik ve sağlık çalışanları katıldı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri