Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık Samsun'da

TAKİP ET

Samsun Valisi İbrahim Şahin, hafta sonu maç programı için Samsun'da olan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde forma giyen oyunculardan oluşan Türkiye Karması'nı ağırladı. Samsun'a gelen Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık'ta gerçekleşen programa katıldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, hafta sonu maç programı için Samsun’da olan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde forma giyen oyunculardan oluşan Türkiye Karması'nı ağırladı. Samsun'a gelen Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık'ta gerçekleşen programa katıldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun’da bulunan TMVFL Başkanı Kenan Gürsu ile birlikte Başkan Vekili Mustafa Ekşioğlu, Yönetim Kurulu üyesi Füsun Erayla, TMVFL Türkiye Karması Sportif Direktörü Alpay Özer ve TMVFL Türkiye Karması futbolcularımızdan Oktay Ertuğrul’un da yer aldığı heyeti ağırladı.

Vali Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Samsun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk'te katıldı.

TMVFL Türkiye Karması Sportif Direktörü Alpay Özer’in geçtiğimiz günlerde açıkladığı Türkiye Karması’nda 23 futbolcu bulunuyor.

Maç programları kapsamında TMVFL Türkiye Karması; 14.01.2017 Cumartesi günü 19 Mayıs Stadı Yanı Sentetik Sahasında saat 14.00'te Çorum Hitit Masterler, 15.01.2017 Pazar günü 19 Mayıs Stadı Yanı Sentetik Sahasında saat 13.00'te Metro Samsun Veteranlar takımları ile karşılaşılacak.