Canik'de 7'den 77'ye hizmet

TAKİP ET

Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile haftalık istişare toplantısını gerçekleştiren Başkan Osman Genç, "Şehrimizin ve yaşayanlarının geleceği için çalışıyoruz. Marka şehir olmak için Samsun'un gelecek vizyonu olmalıdır" dedi.

Başkan Osman Genç her hafta başında gerçekleştirdiği İstişare Toplantısı'nı bu hafta da ihmal etmedi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte belediye tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Başkan Genç, "Bugüne kadar şehrimizi geleceğe daha iyi taşımak için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz ve projeler üretiyoruz. Hizmet ederken halkımızın taleplerini öncelik alıyoruz. Halkın yaşam standardı yükselmiş, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir hedefliyoruz" dedi.

7'DEN 77'YE HERKESE HİZMET
Geride kalan 15 yılda Canik Belediyesi olarak onlarca projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Bugüne kadar çocuklara, gençlere kadınlara ve yaşlılara olmak üzere 7’den 77’ye herkese yönelik sosyal, kültür, sanat, eğitim, spor gibi birçok proje gerçekleştirdik. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu vizyonlara uygun bir şekilde öncelik sırasına göre gerçekleştirdik. Uyguladığımız projelerimiz sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.
 

osman genç