Çarşambalılar bayramlaştı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, teröristleri bir kez daha lanetleyerek, 'Tüm ülkeyi derinden üzen bu teröristleri rabbim kahrı perişan etsin. Ama bu bela bitecek.' dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği üyeleriyle bayramlaştı. 
   Dernek bahçesinde gerçekleşen programa katılarak hemşerileriyle bayramlaşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Hainler bayram sevincimize gölge düşürdü. Hakkâri’den gelen acı haber Samsun'u büyük bir yasa boğdu.

Henüz 28 yaşında aslan gibi bir yavrumuzu, şehidimizi toprağa koyduk. Tüm ülkeyi derinden üzen bu teröristleri rabbim kahrı perişan etsin. Ama bu bela bitecek. Güzel günler yakındır diye düşünüyorum. Son bir ayda 5 şehit verdi Samsun. Artık son olsun diyoruz. Vatanı bölmeyi çalışan teröristler bir bir yok olsun istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle burukta olsa bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim tekrarına kavuştursun." diyerek şehit haberlerinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 
   Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Samsun'da da köyden kente göç olduğu gerçeğini hatırlatan Başkan Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “Her mahallesi, her sokağı ayrı güzel olan Samsun'umuzda göçleri durdurmak, köy hayatını yaşatmak istiyoruz. Köyleriniz ile olan irtibatınızı asla koparmayın. Hatta köyünüzde eski evleriniz varsa onları onarın. Dışını güzelce boyayın. Köylerimizin güzelliği ortaya çıksın. Büyükşehir Belediyesi olarak kent estetiğini sadece şehir merkezinde değil şehrin her noktasında yapmaya çalışıyoruz. Vezirköprü ilçemizde sokak sağlıklaştırma projeleri yaptık. Şimdi Selahiye Mahallesi'nde ve Alaçam ilçemizde yapacağız. Köylerimizi ve mahallelerimizi eski dokusuna kavuşturacağız. Bu noktada az önce de söylediğim gibi sizlere de iş düşüyor. Köylerdeki evlerinize gidin. Eski evlerinizde yaşayan kimse yoksa bile siz o evleri yaşatın.” 
   Başkan Yılmaz konuşmasının ardından tüm dernek üyeleriyle teker teker bayramlaştı.

yusuf ziya yılmaz