Çarşambalılar Derneği'nden kurs

TAKİP ET

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği, İŞ-KUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlediği Girişimcilik Kursu'nun 3. grup eğitimi tamamlandı. Eğitimi başarıyla geçen kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Projeleriyle takdir toplayan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği, İŞ-KUR ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirdiği, Girişimcilik Kursu’nun 3. grup eğitimini tamamladı. Dernek bahçesinde düzenlenen törende kursiyerlere sertifikaları verildi. Törene, Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği yönetim Kurulu ve Denetleme Disiplin Kurulu Üyeleri, Tülay Kavraz ve kursiyerler katıldı.

KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK

Törende konuşma yapan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, dernek olarak hiçbir çıkar ve gelir gözetmeden insanlara faydalı işlere imza attıklarını belirterek, “Çarşambalılar Derneği olarak, her yıl olduğu gibi 2017 yılında da Samsun protokolü eşliğinde ve Çarşambalı hemşerilerimize kalabalık bir kahvaltı düzenledik. İhtiyaç sahiplerine ramazan paketi dağıttık. İftar düzenledik. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize burs verdik. Ramazan ve Kurban Bayram’larında bayramlaşma günü düzenledik. 15 kişilik halk oyunu ekibi ve Türk sanat müziği korosu oluşturduk. Özel hastanelerle anlaşmalar yaptık. Mikro Finans uygulamasıyla ‘Toprak Ananın Ürettikleri’ faaliyetlerimize devam ettik. Tüm bunların dışında ise İŞ-KUR ve KOSGEB işbirliği ve hemşehrimiz Tülay Kavraz’ın önderliğinde girişimcilik kursu verdik. Girişimcilik kursu eğitmeni Senay Tümkaya’yı ve kursu başarıyla bitiren herkesi tebrik ediyorum. Kurslarımız ve faaliyetlerimiz devam edecek” dedi.

Sarıoğlu’nun konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.