Cemal Yeşilyurt'un ismi Tekkeköy'de yaşayacak

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Açılış Toplantısı Ömer Halisdemir Salonu'nda yapıldı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı Cemal Yeşilyurt'un Tekkeköy ilçesindeki 3.5 kilometrelik 23 Nisan Caddesi'ne ismini meclis kararıyla vereceklerini dile getiren Başkan Mustafa Demir, bir kez daha ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in başkanlık yaptığı toplantıda 27 madde görüşüldü. Samsun’un pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte Valiliğin önderliğinde, tüm kurum ve kuruluşları, Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, sağlık çalışanları, emniyet güçleri, sivil toplum kuruluşları, iş dünyası, meclis üyeleri ve tüm vatandaşlarla birlikte bu süreci en iyi şekilde geçirme noktasında gayretli olduklarını ifade eden Başkan Demir, “Samsun bölgenin merkezi olması sebebiyle insan hareketliliği çok fazla. Özellikle Karadeniz’e geçiş ve 4 ulaşım arterinin noktası. Yaz süreci, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, düğün trafiği, kapalı mekanlarda aile içi ziyaretler sonucu son dönemlerde pandemi vakalarında artış oldu.

Tedbirlerin uygulanması noktasında halkımızın da desteği ile elimizden geleni yapıyoruz. Önemli bir süreç. Hasta sayılarımızın hızla düşmesini arzu ediyoruz. Bunda da hepimizin sorumluluğu var. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi. Başkan Demir, maske, sosyal mesafe ve temizliğin önemine vurgu yaparak bu konuda herkesten üzerine düşen sorumluluğu yerine getirme noktasında gayretli olmasını istedi. 
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı Cemal Yeşilyurt’un Tekkeköy ilçesindeki 3.5 kilometrelik 23 Nisan Caddesi’ne ismini meclis kararıyla vereceklerini dile getiren Başkan Mustafa Demir, bir kez daha ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Cemal Yeşilyurtun ismi Tekkeköyde yaşayacak