CHP'den Samsun'da bir ilk; İftar Çadırı kuruyor

TAKİP ET

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel İlkadım İlyasköy Mahallesi'nde iftar çadırı kurduklarını söyledi. 800 kişilik olarak hazırlanan çadırda Ramazan Ayı Boyunca yaklaşık 24 bin kişiye iftar yemeği vereceklerini açıkladı.

İlkadım İlçesi'nde 6 mahalleye hitabeden bir alan belirlediklerini ve bu alanda yapılan düzenleme çalışmalarının ardından çadırın kurulduğunu belirten CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, " İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanımız Av. Murat Haznedar, Türkiye'de 6 ilde iftar çadırı kurma kararı alınca biz de Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı olarak talepte bulunduk.
İlkadım'da İlyasköy'de belirlediğimiz bir arsada altyapı düzenlemelerinin ardından 800 kişilik iftar çadırımızı kurduk. Bu çadırda yine Beşiktaş Belediyesi'nin desteğiyle günde 800 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Bunun için İlçe Başkanlığımızda çalışma ve planlamalarımızı yaptık. Arkadaşlarımız arasında da görev bölümü yaparak çadırımızı hazır hale getirdik. "dedi.

YAŞLI VE MUHTAÇLARIN EVLERİNE İFTAR YEMEĞİ 
Günde 800 kişiden Ramazan Ayı boyunca yaklaşık 24 bin kişiye iftar yemeği vermeyi planladıklarını belirten CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, " İlkadım Fatih, Yenidoğan, İlyasköy, Kışla, Anadolu, Yaşar Doğu Mahalleleri muhtarları ,le de görüşmeler yaparak yatalak, evden çıkamayan yaşlı, ihtiyaç sahiplerini de belirledik. Ramazan boyunca bu vatandaşlarımızın da evlerine iftar yemeği götüreceğiz. İlkadımlşı hemşehrilerimizi iftar çadırımıza birlikte iftar açmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel