Çiğdem Karaaslan Samsunluları mitinge davet etti

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsunluları Cumhuriyet Meydanı'ndaki "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'ne davet etti.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 15 Temmuz gecesinden itibaren tutulan demokrasi nöbetlerinin taçlandırılacağı "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'ne tüm Samsun halkını davet etti. 81 ilde aynı gerçekleştirilecek olan "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'nde İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti genel başkanlarının yapacakları konuşmalar dev ekrandan Samsunlulara izlettirilecek.
Çiğdem Karaaslan, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin ardından milletin ülkesi için demokrasi nöbeti tuttuğunu hatırlatarak, ''15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi, milletimizin meydanlara çıkması ile son buldu. Milletimiz yaklaşık 1 aydır meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak ülkesine ve çocuklarının geleceğine sahip çıktı. 
Demokrasi nöbetleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile taçlandırılacak. Aynı anda 81 ilde olduğu gibi Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenleniyor. Yenikapı'da devletin zirvesinin yapacağı konuşmalar dev ekrandan Samsunlulara izlettirilecek. Demokrasimiz için, şehitlerimiz için tüm Samsunluları Cumhuriyet tarihinde bir ilk olan bu miting için Cumhuriyet Meydanı'na davet ediyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde hep birlikte Demokrasi ce şehitler Mitingi'nde buluşalım'' dedi.