Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç; 'Türk Kızılay'ı Köklü Bir Kuruluş'

TAKİP ET

Türk Kızılay Samsun Şubesi Yönetim Kuru Başkanı Dr. Habip Demirel, Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ile birlikte Samsun'a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç'a düzenlenen ziyarette Türk Kızılay Samsun Şubesi Başkanvekili  işadamı Ahmet Ali Bulut, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, Türk Kızılay Samsun Şubesi Üyeleri Abdullah Şahin ve Mustafa Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Hanife Papila, Atakum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kurtoğlu’ da yerini aldı.  

‘HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM’
Karşılılık sohbet sırasında açılama yapan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, "Öncelikle beni ziyarette geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca Adliyemizde 26 Şubat’ta düzenlenecek olan kan bağışı kampanyasında sizlerle birlikte olacağım. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızın Türk Kızılay’ına kan bağışında bulunmalarını öneriyorum. Her zaman Türk Kızılay’ının yanında ve destekçisi olacağım. En kısa zaman içinde sizlere iadeyi ziyarette bulunacağım, Sizlere de kapım her zaman açık kalacak" dedi.

‘TÜRK KIZILAY’I DAİMA HER YERDE’
Güçlü bir kuruşun yanında olduklarını hatırlatan Türk Kızılay Samsun Şubesi Yönetim Kuru Başkanı Dr. Habip Demirel," Felakete uğrayan herkesin yardımına Kızılay'ı koşar. Onlara yiyecek verir, yatacak yer sağlar ve yarala­nanlara yardımcı olur. Deprem olduğu yardım eder. onlara yiyecek, giyecek verir. Evleri yıkılanlara geçici olarak barınmaları için çadır verir. Yangın felaketinden zarar görenlerin yardımına ilk olarak Kızılay koşar, Onlara yatacak yer sağlar, Yiyecek, giyecek ve içecek verir. Savaş anında yaralananların yaralarını tedavi eder"diye konuştu.   
Haber:Köksal ÖNER