Daikin Tekkeköy İlçesinde hizmet vermeye başladı

TAKİP ET

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Isıtma ve soğutma sistemleri üzerine ilçede hizmet verecek olan işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Togar, Tekkeköy Kurtuluş Mahallesi Samsun Bulvarı üzerinde Mustafa Togar tarafından ısıtma ve soğutma sistemleri alanında hizmete giren Daikin adlı işyerinin açılışını gerçekleştirdi.

İşyeri sahibi Mustafa Togar tarafından karşılanan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, davetlilerle selamlaşmasının ardından işletmenin açılış kurdelesini işyeri sahipleri, Firmanın bölge müdürleri ve misafirler ile birlikte kesti. Açılışta yaptığı konuşmada ilçeye kazandırılan her işyerinin Tekkeköy’ün gelişim ve değişimine katkı sağladığını belirterek, “Bugün de ısıtma ve soğutma sistemleri alanında hizmet verecek olan yeni bir işyerinin açılışını gerçekleştiriyoruz.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi hangi sektöre ilişkin olursa olsun açılan her işyeri ekonomimize, ticaret hayatımıza, istihdamımıza önemli bir kazanç sağlıyor. Her işyeri yeni bir ekmek kapısıdır. Cesareti ve atılımcılığıyla İlçemizde farklı iş alanlarında faaliyet yürüten birçok iş kolunda hizmet sunan ve istihdam sağlayan amcamızın oğlu Mustafa Togar kardeşimin ısıtma ve soğutma sistemleri kolunda bayiliğini aldığı yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah hayırlı bol kazançlar nasip etsin” dedi.


Açılışın ardından Başkan Togar işyerini gezerek firmanın bölge müdüründen bilgiler aldı.

Daikin