Deaflympics Olimpiyatları İçin Samsun'a Gelenler Piazza'da Buluşuyor

TAKİP ET

Karadeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Piazza, Deaflympics İşitme Engelliler Olimpiyatları kapsamında Samsun'a gelen 97 farklı ülkeden ziyaretçinin de buluşma noktası oldu.

 Piazza, 30 Temmuz Pazar gününe kadar sürecek olan olimpiyatlar için gelenlere dünyaca ünlü markaları, leziz restoranları ve birbirinden eğlenceli aktiviteleri ile hizmet verecek.

Açıldığı günden bu yana Karadenizlilerin cazibe merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 18 Temmuz Salı günü başlayan Deaflympics İşitme Engelliler Olimpiyatları için 97 farklı ülkeden gelen ziyaretçilerin de buluşma noktası oldu. Seçkin marka karması ile olimpiyatlar için gelenlerin ihtiyaçlarına yönelik seçenekler sunan Piazza, alternatif yeme-içme mekanları ve sosyal alanlarıyla da tüm sporcuların ve ziyaretçilerin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.

 

Piazza’da İşaret Dili Bilen Çalışanlar Hizmet Veriyor


Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Deaflympics İşitme Engelliler Olimpiyatları öncesinde danışmadan güvenliğe, temizlikten satış temsilcisine kadar tüm çalışanlarına, işitme engelli bireylerle aynı dili konuşmalarını sağlamak ve onlara en iyi şekilde yardımcı olabilmek adına “Uluslararası İşaret Dili Eğitimi” verdi. Olimpiyatların başlaması ile 97 farklı ülkeden Samsun’a gelen ziyaretçiler alışveriş, yemek ve dinlenme için geldikleri Piazza’da işaret dili bilen personellerden hizmet alıyor.