Din görevlilerinden Başkan Kul'a ziyaret

TAKİP ET

Terme Din Görevlileri Derneği Başkanı İhsan Sakallı ve yönetim kurulu üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret ederek camilere ve Terme Din görevlileri derneğine yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Okul, cami ve derneklere yaptığı çalışmalardan dolayı takdir toplayan Terme Belediyesi’ne bir teşekkürde Terme Din Görevlileri Derneğinden geldi. Dernek Başkanı İhsan Sakallı ve yönetim kurulu üyeleri belediye başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek cami ve dernek binasına verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. 

EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Sakallı “Camiler yüce dinimizde çok önemli bir yere sahiptir. Dernek olarak camilerimizin bakımı, yenilenmesi ve yeni dernek binamızın çalışmalarında en büyük destekçilerimizden biri olan Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul’a ve ekibine çok teşekkür ederim" dedi.

KALICI ALANLAR BULALIM

Terme Din Görevlileri Derneği’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Kul, "Terme Din Görevlileri Derneği Başkanı İhsan Sakallı ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Terme Pazar Cami’nin restorasyon çalışmalarından dolayı yıkılan dernek bürosu yeni yerine taşındı. Ancak; Din Görevlileri Derneği ve diğer dernek binalarına kalıcı alanlar üretmemiz gerekiyor. Bu yönde el birliği içerisinde çalışmalar yapalım” şeklinde konuştu.

EL ATMADIĞIMIZ CAMİİ KALMADI

Terme’nin büyüyen ve değişen bir şehir olduğunu da belirten Kul, "Eğitim ve camilerimizin sorunlarını öncelik aldık. İbadethanelerimiz bizlerin en kutsal mekânlarından biridir. Göreve geldiğimizden bu yana el atmadığımız camimiz kalmadı. Elimizden geldiğince camilerimizin en iyi hizmeti vermesi için destek olamaya çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerde gönüllülük esasına göre bulunduğunuz konumlarda ibadethanelerimizin en iyi şekilde halkımıza hizmet etmesi için mücadele veriyorsunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için kutsal yerlerimiz olan ibadethanelerimizin daha iyi hizmet verebilmesi için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.