DSİ'de Şehitlerimizi Anma Günü

TAKİP ET

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü tarafından, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' çerçevesinde, DSİ'de görev yapan Gazi, Gazi ve Şehit Yakını çalışanları ve aileleri ile tanışmak, sohbet etmek ve Şehitlerimizi anmak amacıyla öğle yemeği tertiplendi.

“Şehitlerimizi Anma Günü” yemeğine; DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, Bölge Müdür Yardımcıları Adem Arıkan, Sançar Biçer ve Serkan Kaman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal ERİM ile DSİ’de çalışan Gazi, Şehit Yakını ve aileleri katıldı.

DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak  yaptığı konuşmada: “Vatan bölünmesin, bayrak inmesin diye memleketimizin her köşesinde, doğu ve güneydoğumuzda, yurt dışında şehit ve gazi olan güvenlik güçlerimize çok şey borçluyuz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, şehit ve gazilerimizi anarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.