Dualar Mustafa Kemal Erkanat için, cezane töreni bugün

TAKİP ET

Yılport Samsunspor antreman öncesi, dün covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Kemal Erkanat için Genel Menajer Mustafa Aztopal, Genel Müdür Soner Soykan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, teknik heyet, personeller ve futbolculardan helallik alınarak dualar okundu.

Yılport Samsunspor'da antrenman öncesi bu sabah koronavirüs nedeniyle kaybettiğimiz Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat için Genel Menajer Mustafa Aztopal, Genel Müdür Soner Soykan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, teknik heyet, personeller ve futbolculardan helallik alınarak dualar okundu.

İstanbul'da özel bir hastanede Başkan Yüksel Yıldırım ile yoğun bakımda korona virüs ile savaş veren Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat, daha fazla mücadeleye dayanamayarak vefat etmişti. Bu haber ise Samsunspor camiasında ve Türk futbolunda derin bir üzüntüye neden olmuştu. Nuri Asan Tesisleri'nde bayrakları yarıya indirerek 'Yas' ilan edilirken Kırmızı-Beyazlı kulüp tüm sosyal medya sayfalarından anlamlı bir paylaşımda bulundu. 


Yapılan paylaşımda, ''Görev aldığı süre boyunca kulübümüz ve geleceğimiz olarak gördüğü akademi için tüm enerjisini ortaya koyan, etrafındaki herkes için hayatı güzelleştirmeyi kendine amaç edinen Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Erkanat’ı tedavi gördüğü hastanede bu sabah kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.
Başkan Yardımcımıza Allah’tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere sevenlerine, camiamıza ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Yerin asla dolmayacak Mustafa Kemal Erkanat'' ifadeleri kullanıldı. 
Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu ise mesaj yayımladı; "Samsunspor 2. Başkanı ve Yılport AŞ’ nin CEO’su değerli insan MUSTAFA ERKANAT’I da Covid- 19 a kurban verdiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Samsun ve Samsunspor olarak açımız çok büyük. Mustafa Erkanat’a rahmet, ailesine, Samsunspor ve Yılport AŞ ailesine sabır diliyoruz. Samsunumuzun başı sağolsun..."

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat’ın cenazesi Kovid-19 tedbirleri kapsamında bugün saat 14.00’de Kıranköy Mezarlığında aile kabristanlığına defnedilecek.