Erol Kaygı'dan Şenol Kul'a ziyaret

TAKİP ET

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. TSE’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şenol Kul  “TSE Ülkemizde ticareti kolaylaştırmak ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek için; standardizasyon, uygunluk değerlendirme, deney ve ölçümleme faaliyetlerini tarafsız, bağımsız, etkin ve güvenilir olarak sağlamak gibi önemli bir görevi üstlenmiştir. Belediye olarak çalışmalarınızla ilgili üzerimize düşen konularda gerekeni yapmaya hazırız. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.
Ziyarette konuşan Müdür Kaygı, TSE’nin Türkiye açısından hem ekonomik, hem de stratejik anlamda önemli hizmetleri yerine getirdiği ifade ederek “Terme Belediyesi ile çalışmaktan çok mutluluk duyarız. Türk Standartları Enstitüsü olarak ortak çalışmalar yaparak Terme Belediyesine katkı sağlamak isteriz ”dedi.
Ziyaret sonunda TSE Belgelendirme Müdürü Erol Kaygı tarafından Başkan Kul’a TSE logolu plaket takdim edildi.

 

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul