Eski Muhtar Çapan için mevlit okutuldu

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir eski muhtar için düzenlenen mevlit programına katıldı.

5 yıl önce geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeni tedavi gördüğü hastanede 63 yaşında hayatını kaybeden ve Yeni Mescit Mahallesinin 25 yıl muhtarlığını yapan Ahmet Çapan için oğlu Yenimecit Mahallesi Muhtarı Hakan Çapan tarafından Yenimecit Mahallesindeki evlerinde mevlit programı düzenlendi.

Düzenlenen mevlit programına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Cafer Uzun, Havza Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Havza Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat, muhtarlar, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir merhum Çapan’ın ilçeye hizmet etmiş bir olduğunu belirterek; “Değerli muhtarımızı özlem ile yad ediyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum” dedi.

Merhum Muhtarın oğlu Yenimecit Mahallesi Muhtarı Hakan Çapan ise mevlit programına katılanalara teşekkür ederek; “İnşallah babamın izinden mahallemize ve ilçemize hizmet etmek için çalışacağım. Onun anısını yaşatmak ve onun 25 yıl hizmet ettiği mahalleye muhtar olmak benim için onu verici.” Dedi.