Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yok! EDHO yeni bölüm neden yok, EDHO yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

Bu akşam yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelmesi planlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son dakika değişikliği ile yayın akışından çıkarılması izleyicileri adeta şoke etti.

Bu akşam yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelmesi planlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son dakika değişikliği ile yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi. Dizinin neden yayın akışından çıkarıldığı ve ne zaman yayınlanacağı ise açıklanmadı. İddiaya göre, dizinin yapımcısının değiştiği, kanal ile anlaşmazsızlıklar yaşandığı bunun için yayınlanmadığı ifade ediliyor.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu akşam yeni bölümünü bekleyenler, dizinin ATV yayın akışında yer almaması nedeniyle yapılacak açıklamaya odaklandı. 
Bazı ulusal haber sitelerinde yayınlanan haberlere göre; 7. sezonu ile başlaması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine "Baba Parası" adlı sinema yayınlandı.
EDHO'ın haftalardır beklenen yeni sezon ilk bölümünde heyecana ortak olmak isteyen izleyenler, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? sorusunun yanıtını öğrenmek istiyorlar. 

Eşkiya TV 24 Ekimde EDHO'nun yeni bölümüyle salı günü ATV de twetti atmıştı.
Ancak kanalın sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte, o konuyla ilgili merak edilenler...

EDHO'nun neden yayınlanmadığı ile ilgili bazı iddialar twitter kullanıcıları tarafından da paylaşılıyor.

EDHO'nun 200. bölümü Pazar günü 15.25'te mi yayınlanacak?

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 200. bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon sahneleriyle büyüleyen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Oktay Kaynarca, Uğur Yücel, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi birçok başarılı ismi bir araya getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 26 Ekim Salı akşamı yeni sezonuna başlaması bekleniyordu. Ancak dizinin yayın saatinde "Baba Parası" adlı sinema filminin yer alması merak uyandırdı. Dizinin neden yayınlanmadığı ile ilgili ise henüz bir açıklama gelmedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. BÖLÜM ÖZETİ 
Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer. Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.
İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.
Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna transferler olan oyuncular
Uğur Yücel, Levent Ülgen, Ragıp Savaş, Tardu Flordun, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan gibi birçok başarılı oyuncu 7. sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu.
 

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam neden yok EDHO yeni bölüm neden yok