Esnaf kararını verdi; Eyüp Aydın'a tam destek

TAKİP ET

Salı günü ( 09/01/2018 ) yapılacak olan Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Seçimli Genel Kurulu öncesinde heyecan son noktaya taşındı. Adaylığını açıklayarak çok ciddi bir seçim kampanyası yürüten Eyüp Aydın, ' Samsun Madeni Sanatkar Odası Üyelerinin büyük bir aile olduğu seçim döneminde herkese gösterdik. Şimdi bu büyük ailenin gelecek günleri birlikte inşaa etme zamanıdır' diye konuştu.

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Kampanya dahilinde ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganını kullandıklarını ve bunun sadece bir söylem olmadığını herkese gösterdiklerine inandığını ifade eden SMSO Başkan Adayı Eyüp Aydın, “ Aday olmadan önce, bütün esnaf arkadaşlarım, büyüklerim ve kardeşlerimle istişare ettim. Onların ‘artık zamanı geldi. Birlikteyiz’ kararlığından sonra resmi açıklamamızı yaptık. Bu süreç boyunca kimseyi üzmeden, doğrulardan ayrılmadan bir kampanya yürüttük. Tekrar bir aile olduğumuzu hissettik. Esnaf ve üye arkadaşlarımızın problemlerini, sıkıntıları ve eksiklikleri masaya yatırdık ve her biri için çözüm ürettik. Sorunlarımızın üstesinden gelmenin tek yolu bir araya gelmek, tek bir ses olmaktı. Her şeyden önce bunu başardık. Biz birbirimize geleceğimizi daha güvenli hale getirmek için söz verdik. Bu süreç içerisinde en büyük gücümüz esnafımız oldu. Onları kararlı duruşu bugün de yarın da en tek dayanağımız olacaktır” diye konuştu.

GÜÇLÜ BİR GELECEK İSTİYORUZ

Salı günü yapılacak seçim nedeniyle SMSO üyelerinin büyük bir heyecan yaşadığını ifade eden Aydın, “ Bu heyecanın nedeni yeni bir yönetim seçmek değil, yaşanan problem ve iletişimsizliğin son bularak güçlü yarınları hep birlikte tesis etmek arzusudur. İşte bu yüzden mesele yarınlardır. İşte bu yüzden mesele gelecektir. İşte bu yüzden mesele alın terimize sahip çıkmaktır. Salı ( 09/01/2018 ) günü yapılacak olan seçimin her şeyden önce sonuçları itibariyle hayırlara vesile olması en büyük dileğimizdir. Oldukça demokratik bir ortamda yürütmeye çalıştığımız bu süreci, kırgınlıklarla değil saygıyla yürüttük. Ben bu süreç boyunca ortaya koyduğumuz bütünleşmenin, seçim günü de bayram havası estireceğine inanıyorum. Esnaf kararını vermiştir. Rabbim hayırlara vesile etsin” şeklinde konuştu.