Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali Samsun'a geliyor!

TAKİP ET

Samsun Veteriner Hekimler Odası, Atakum Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nin katkılarıyla Samsun'da Pet & Kid Fest 2022 Karadeniz 2. Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali düzenlenecek.

Samsun Pet & Kid Fest 2022 Karadeniz 2. Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali 23-24-25-26 Haziran günlerinde Samsun Atakum Kent Meydanında gerçekleşecek.
Samsun Pet & Kid Fest 2022 - Karadeniz 2. Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali’ne Samsun-Sinop Veteriner Hekimler Odası'nın, Atakum Belediyesi'nin ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinin katkıları ve iş birlikleri ile düzenleniyor.
Ulusal-global markaların ve yerel işletmelerin stant açacağı festivale Samsun ve çevre illerden veteriner, hayvansever, evcil hayvan sahibi, çocuk, yetişkin ve ebeveyn 20 bin ziyaretçinin katılması hedefleniyor. Karadeniz'in en kapsamlı, profesyonel tek evcil hayvan ve çocuk festivali içeriği ve sosyal mesajları ile bir farkındalık etkinliği olacak.
Festivale gelen ziyaretçilere ayrıca çeşitli sürprizlerde olacak. 
Festival’de bakıma ve ilgiye muhtaç sokak hayvanları için; sponsor marka ve bilet gelirlerinin bir kısmı mama yardımı olarak bağışlanacak. Ayrıca askıda bilet seçeneği ile yeterli durumu olmayan çocuklar için seçilen devlet okullarına bilet bağışı yapılarak çocukların aileleriyle festivali ziyaret etmesi sağlanacak.

Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali Samsuna geliyor