Fatih Öztürk Maskot Çakır'ı ağırladı

TAKİP ET

Samsun'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın resmi maskotu Çakır, Samsun otogarda Metro Holding iştiraki Samsun Gıda A.Ş., Metro Turizm ve Anadolu Terminal İşletmeleri şirketlerinin yöneticileriyle buluştu.

Metro Holding’in Samsun’da bulunan iştirak şirketlerinden Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çakır, Anadolu Terminal İşletmeleri Genel Koordinatörü Aykut Çepni,  MÜSİAD Başkanı Haluk Tan ve Samsun Gıda A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler ile bir araya gelen Çakır, Fatih Öztürk’le bir süre sohbet ettikten sonra, yöneticilerle beraber fotoğraf çektirdi. 


Maskot Çakır’ın ziyaretinden son derece memnun olduğunu söyleyen Fatih Öztürk,  Samsun şehrimizin böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmasından gurur duyduğunu dile getirirken, bu organizasyonun şehrimize kazandırılmasında büyük önemi olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a da teşekkürlerini iletti.

Fatih Öztürk