Femina Tekstil'den Büyük Beden Ürünler

TAKİP ET

Femima Tekstil İstanbul Bahçelievler'de bulunuyor. Kadınlar için büyük beden giyim üretimi yapan firma ürünlerini satmak amacıyla açtığı Büyük Moda web sayfasıyla hizmet veriyor. Firma web sayfasında müşterilerinin 7 gün 24 saat boyunca diledikleri gibi alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Femima Tekstil İstanbul Bahçelievler’de bulunuyor. Kadınlar için büyük beden giyim üretimi yapan firma ürünlerini satmak amacıyla açtığı Büyük Moda web sayfasıyla hizmet veriyor. Firma web sayfasında müşterilerinin 7 gün 24 saat boyunca diledikleri gibi alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Büyük Moda Ürün Kategorileri

Femina tekstil tarafından büyük bedene sahip kadınlarında şık olmalarını sağlamak amacıyla satışa sunulan büyük beden ürünleri bazı kategoriler altında bulunuyor. Bu kategoriler alt giyim, iç giyim, dış giyim, elbise, kombin, üst giyim, yeni ürünler ve aksesuar oluyor. Bu kategorilerde de farklı türlerde çok sayıda büyük beden ürünler yer alıyor. Büyük beden kıyafet ihtiyacı duyan kişiler beden ve renk gibi bilgilere göre istedikleri ürünlerden satın alabiliyorlar. Büyük beden elbise satın almak isteyenler günlük elbise, abiye elbise ve tesettür elbise gibi alt kategorileri kullanarak istedikleri ürünlere sahip olabiliyorlar.

Büyük Moda Elbise Çeşitleri

Büyük moda ürünleri arasında birbirinden şık ve kaliteli olan elbiseler bulunuyor. Kişiler isterlerse günlük hayatlarında giyecek elbiselerden isterlerse de özel günler için büyük beden abiye elbiselerden seçim yapabiliyorlar. Firmanın ürünleri arasında beden sıkıntısı olmadığı ve bedenler 62 bedene kadar olduğu için elbise bulmakta zorlanmıyorlar. Abiye elbise tercih edenler dilimli dantel abiye, balon kol elbise, simli elbise, güpür elbise, volanlı elbise ve tüllü abiye gibi ürünler arasında seçim yapabiliyorlar. Femina Tekstil’in bazı abiye elbiselerinde farklı renk seçenekleri bulunuyor abiye almak isteyenler zevklerine uygun rengi seçerek sipariş verebiliyorlar.

Femina Tekstil Kombin Ürünleri

Femina Tekstil tarafından web sayfasında satışa çıkarılan büyük beden kıyafetler arasında kombinler de yer alıyor. Bu kombinler alınan kıyafetlere uyumlu ürün bulma derdinden kurtarıyor. Firmanın kombin ürünleri arasında jean ve gömlek kombinleri, pantolon ceket bluz kombinleri, sweatshirt etek kombinleri, triko ile deri uyumu ve hafta sonu şıklığı kombinleri yer alıyor. Bayanlar farklı giyim tarzları için kullanılabilecek kombinlerden istediklerini satın alarak kullanabiliyorlar.

Yeni Sezon Ürünleri

Büyük beden kıyafet satış sayfasında modayı takip etmek isteyen kişilere hitap edecek yeni sezon ürünleri de yer alıyor. Bu ürünler kişilerin şık olurken modadan da geri kalmamasını sağlıyor. Firmanın yeni ürünleri ve diğer ürünlerinden 149 tl üzeri yapılan alışverişlerde ücretsiz kargo imkanından yararlanabiliyorlar.

Femima Tekstil