Genç'ten Şehit Ailesine Ziyaret

TAKİP ET

Gücümüzü 15 Temmuz'da bir kez daha göstereceğiz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında önce Kıranköy Mezarlığındaki Şehitlikte düzenlenen törene katılan ve ardından Ladikli Şehit Salih Kayan'ın ailesini ve mezarını ziyaret eden Başkan Osman Genç, "15 Temmuz da Türk milleti gücünü bütün dünyaya göstermiştir. İnşallah bu yıl da 15 Temmuz'da dosta, düşmana, herkese bu vatanı kimseye bırakmayacağımızı bir kez daha göstereceğiz" dedi.

Bulduğu her fırsatta şehit ailelerini ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında da bir şehit ailesini unutmadı. Hatay'ın Amanos Dağı'nda teröristlerle girdiği çatışmada yaşamını yitiren Ladikli şehit Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan'ın annesi Nariye ve kardeşi Ömer Kayan'ı ziyaret eden Başkan Osman Genç, şehit Uzman Çavuş'un mezarına da ziyarette bulunarak Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.

'ŞEHİTLERİMİZ, DEĞERLERİMİZ'
Şehit Uzman Çavuş Salih Kayhan'ın annesi ve kardeşiyle görüşen Başkan Genç, "Ülkemizin bağımsızlığını ve bütünlüğünü korumak amacıyla üstün fedakarlık gösteren şehitlerimizin aziz hatıralarına ve onların bizlere emanet ettiği kıymetli ailelerine devlet ve millet olarak büyük değer veriyoruz. Ladikli şehidimiz de bu vatan için şehit olmuştur. Bu kardeşlerimiz boşuna şehit olmadılar. Bu vatan şehitlerimizin fedakarlığı sayesinde ayakta duruyor. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin" dedi. 

'KAHRAMANLARIMIZI UNUTTURMAYACAĞIZ'
Şehitlerin, bu ülkenin ve milletin kahramanları olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Kahramanlarımızı asla unutmayacak, unutturmayacağız. Onların bizlere emanet olarak bıraktıkları aileleri ise bizim her zaman başımızın tacıdırlar. 15 Temmuz da Türk milleti gücünü bütün dünyaya göstermiştir. İnşallah bu yıl da 15 Temmuz'da dosta, düşmana, herkese bu vatanı kimseye bırakmayacağımızı bir kez daha göstereceğiz" diye konuştu. 

'KİMSE GÜCÜMÜZÜ SINAMASIN'
Türkiye'nin istikrarlı olmasını istemeyen dış güçlerin ve içeride hainlerin olduğuna da vurgu yapan Başkan Genç, "Türkiye ne zaman güçlü olursa, dünyada ve ülkemizde ayağa kalkarsa birileri çıkıyor hain tuzaklar kuruyor. Biz bunlarla baş edecek güce sahibiz. Bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Birlik ve beraberliği devam ettirmeliyiz. 15 Temmuz'daki milletimizin direnci bu birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Bu birliğimiz sürdükçe hain planlar bitmeyecektir. Kimse milletin gücünü sınamaya kalkmasın" ifadelerini kullandı.

 Başkan Osman Genç, şehit ailesini ziyaretinin ardından, Şehit Uzman Çavuş Salih Kayhan'ın mezarına ziyarette bulunarak şehidin ruhuna Kur’an-ı Kerim okudu ve dua etti.