Gürcistan Başbakanı'ndan Galip Öztürk'e Teşekkür

TAKİP ET

Samsunlu işadamı Galip Öztürk, Gürcistan Dayanışma Fonu toplantısına katıldı. Türkiye'de de birçok sosyal sorumluluk projeleri, yardım kampanyaları ve eğitim kurumlarına desteklerde bulunan Öztürk, Gürcistan Dayanışma Fonu toplantısına katılarak Lösemili Çocuklar Dayanışma Vakfına 600.000 Gürcistan Larisi yani 878.220 TL yardımda bulundu.

2014 yılından beri faaliyetlerini aktif bir şekilde sürdürmekte olan Tiflis merkezli Lösemili Çocuklar Dayanışma Vakfının toplantısı Radisson Blu Iveria Hotel’de yapıldı. 
Toplantıya Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikashvili’de katıldı. Galip Öztürk'ün bugüne kadar toplamda 2.100.000 Lari'yi bulan yardımları sayesinde 400 lösemi hastası çocuğun hayatı kurtulmuş olup, Gürcistan Başbakanlığı himayelerinde bu çerçevede "hiçbir çocuk geri çevrilmeyecek" sloganıyla yankı bulan konferansta Vakfın yüzlerce çocuğa hayat ışığı olacağı vurgusu yapıldı. Toplantıda konuşan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Türkiye’de olduğu gibi Gürcistan’da da birçok yatırım yaptığını belirterek, lösemili çocuklarımıza yardımlarının süreceğini belirtti. 
Kendini Gürcistan’da kendi evinde gibi hissettiğini belirten Galip Öztürk, Gürcistan Başbakanına teşekkürlerini iletti. Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikashvili’de Galip Öztürk’e bugüne kadar Lösemili çocuklar için yaptığı destekler ve ülkelerinde yaptığı birçok yatırım için teşekkür etti. 

Galip Öztürk haberleri