Halil Kalaycı Ayvacık Belediye Başkan Aday Adayı oldu

TAKİP ET

Halil Kalaycı, Ak Parti Ayvacık ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile Ayvacık Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Basın Toplantısına, Ak Parti ilçe başkanı Kemalettin GÖKÇE, ilçe eski başkanları Ekrem KALAYCI ve Kadir KIZILKAN, AK PARTİ meclis üyeleri, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk TAN, Muhtarlar derneği başkanı Kadir TÖRE ve çok sayıda mahalle muhtarı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve yaklaşık bin kişilik bir halk kitlesi katıldı. 

Halil KALAYCI başvuru işlemlerinin ardından katılımcılara hitaben konuşma yaptı. KALAYCI; "Allah bu kutlu yolda yolumuzu hayreylesin, akıbetimizi hayır eylesin. Bu kadim milletin ve onun lideri Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yanında yer almak için çıktığımız bu yolda, Allahın bizim için hayırlı olanı nasip etmesini diliyor,31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin milletimize, memleketimize, Ayvacığımıza hayırlar ve güzellikler getireceğine inanıyorum. Bugün burada benimle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dualarınızı bekliyor hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Allaha emanet olun.” dedi.