Hayırsever İşadamı Yeşilyurt'tan Jandarma'ya Modern Mescit

TAKİP ET

Samsun'da hayırsever işadamı olarak tanılan ve Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt tarafına İl jandarma Komutanlığı'ndaki yerleşik alan yaptırmış olduğu jandarma mescidi görünüşü ile göz dolduruyor.

Ufak tefek noksanları bulunan jandarma mescidinin tamlamasıyla birlikte açılışını gerçekleştireceklerini belirten yetkililer," Uzun zamandır jandarmanı ihtiyacını karşılayamayan mescidin yerine hayırsever işadamı olarak tanılan ve Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt tarafına Jandarma’ya kazandırılan ve Selçuklu mimarisi özelliklerine sahip olan mescit halkımızın büyük beğeni kazanıyor" dedi.

JANDARMAMIZA YAKIŞTI
Hayırsever işadamı Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt’ta teşekkür eden yetkililer,"Günümüzde her konuda hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt Cemal Yeşilyurt’ gibi hayırseverlerimize ihtiyacımız kendisi ile ne kadar övsek az. Hep birlikte geçirmiş olduğumuz yıllar içeresine Samsunsunspor’ umuzun hep yanında oldu.  Cemal Yeşilyurt büyümüzü Samsun ’unumuzun babası olarak tanıyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin"diye konuştu.
Köksal ÖNER