Herbatint Doğal Saç Boyalarını Keşfet!

TAKİP ET

​​​​​​​Saçlar dış görünümümüzün en önemli aksesuarıdır. Bu sebeple saçlarımıza olduğundan daha fazla özen gösterir düzenli olarak bakım yaparız. Bu bakımı evde veya kuaförde gerçekleştirebiliriz.

Özellikle yaşın ilerlemesi, genetik etkenler gibi durumlardan saçlar beyazlar. Bu beyazları kapatmak için de saç boyasına ihtiyaç duyulur. Bunun yanı sıra saç renginde bir değişiklik yapmak isteyenler için de saç boyası favori bir ürün haline gelir.

Saç boyalarının sprey, kalıcı boya gibi farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bu doğrultuda siz de doğal içerikte olan ve saç köklerine zarar vermeden istediğiniz renk tonuna ulaşmanızı sağlayacak saç boyası ürünlerini tercih edebilirsiniz. O halde gelin birlikte doğal içerikler özel olarak geliştirilen Herbatint boyalarını keşfedelim!

Herbatint Saç Boyası

Bitkisel özler ile harmanlanarak formüle edilmiş olan Herbatint saç boyası 28 ülke hariç dünyanın birçok yerine ihraç edilmektedir. Saçlarda nemlendirici etkiye sahip olan saç boyaları, renklendirme işlemini yapmanızı sağlarken saçlara parlaklık ve canlılık kazandırır. Mineraller açısından da zengin olan Herbatint ürünleri saç boyasında biberiye, aloe vera gibi özlerle saçları beslemeye yardımcı olur. Peki saç boyası nasıl yapılmalıdır? Diyorsanız hemen o konuya da açıklık getirelim…

Herbatint saç boyalarını;

Saç boyalarını kullanmadan önce saçlarınızın kuru ve yıkanmamış olmasına dikkat edin. Böylece boya saçlarınıza daha hızlı nüfuz eder.

Saç boyasını ve glikol revelatörünü plastik veya cam bir kapta homojen hala getirerek karıştırın.

Karıştırdığınız saç boyasını önce diplere sonra uçlara gelecek şekilde uygulayın.

Toplam 40 dakika bekleyin.

40 dakika beklettikten sonra Herbatint bitkisel saç kremini uygulayıp 5 dakika beklettikten sonra saçınızı iyice durulayabilir, ardından istediğiniz şekli verebilirsiniz.

Siz de tüm saç boyası kategorisindeki ürünleri Dermokozmetika sitesi üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.