H&G Turizm ile Empati Organizasyon gücüne güç kattı

TAKİP ET

Samsun'da organizasyon denince akla ilk gelen firma olan Empati Organizasyon, H&G Turizm'in yüzde 50 hissesini alarak büyük bir ortaklığa imza attı. H&G Turizm TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı stantla fark yarattı.

2017 yılı ocak ayı itibarıyla H&G Turizm ile ortaklık anlaşması yapan Empati Organizasyon gücüne güç kattı. Empati Organizasyon sahibi ve aynı zamanda Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Savaş Gömeç, gerçekleştirdikleri ortaklıkla A'dan Z'ye hizmet vereceklerini söyledi.

Ortaklıkla örnek olmayı hedeflediklerini belirten Gömeç, ''SAMGİAD dönem başkanlığım süresince Karadeniz Bölgesi'nde ortak müteşebbis iş kurmak bizim için çok önemliydi. Bu kapsamda örnek olmayı düşündüğümüz için SAMGİAD Yönetim Kurulu üyesi H&G Turizm sahibi Hasan Bütün ile 1 Ocak tarihi itibarıyla ortak olduk.

5 yıllık bir şirket olan H&G Turizm ile gelecek adına çok önemli projelerimiz bulunmakta. 6 ay sonra Türkiye ve ünya markası olabilecek bir markanın Samsun'dan çıkışını gerçekleştireceğiz. Empati Organizasyon ve H&G Turizmle Samsun'da bu zamana kadar verilmiş hizmetlerin en kalitelisini vermeye başladık. Uçak bileti, balayı ve tatil paketleri, araç kiralama hizmetleri ile ofisimize düğün organizasyonu hizmeti almak için gelen çiftlerimize, A'dan Z'ye hizmet veriyoruz. Artık tam kapsamlı bir organizasyon şirketi olduk. H&G Turizm olarak ayrıca şirketlere M.I.C.E. sektöründe işbirliğini hatasız, hızlı ve çözüm odaklı olarak yürütmeyi hedefliyruz. Uzmanlaşan firmaların çözümleri ile kurumların tutunma ve pazarlama çabalarını kolaylaştırıyor. Kongreler, özel organizasyonlar, toplantı ve seminerler konusunda yeni adımlar attık'' dedi.


TÜYAP Samsun EV'leniyoruz Fuarının bayram havasında geçtiğini kaydeden Gömeç, hem Empati Organizasyon hem de H&G Turizm olarak ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi.

HG turism