İhsan Şenocak Atakum İHL Öğrencileri İle biraraya geldi

TAKİP ET

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerini yazar, gazeteci ve akademisyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Öğrencilerine yönelik akademik çalışmalara aralıksız devam eden Atakum İmam Hatip Lisesi, Dr. İhsan Şenocak'a ağırladı.

Yazar Dr. İhsan Şenocak’ın büyük bir coşku ile karşılandığı programa, Okul Müdürü Zahit Köseoğlu, Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğretmenler ve 600 öğrenci katıldı. 
“Zulmün Önünde Birlik ve Beraberlik ile Kararlı Ol! ”
Etkileyici üslubu ve tarzıyla öğrencileri kendine hayran bırakan Ümmet Sevdalısı   Dr. İhsan Şenocak “ İslamiyet, hiçbir inanışın bir parçası değildir. Kafirun suresi bu konuyu çok iyi açıklar. İslam sadece İslam’dır. İslam tamamlanmıştır. İslam yolundan ayrılmayanlara Fatih’lik nasip olacak. Yüzünde İslam nuru parlayanın önünde dünya dursa neye yarar. Zulmün önünde birlik ve beraberlik ile kararlı ol. Aldığımız yükü, emaneti koruyacağımızı 15 Temmuz darbesinde kanıtladık. Müslümanların, insanların tüm yükü bizim üzerimizdedir. Müslümanlar davalarında riyakar değil, cesur olmalıdır. İslam’ın ümidi olduğumuzu 15 Temmuz’da kanıtladık. İslam devletlerinin umudu olduğumuzu kanıtladık.”  diye konuştu.
Duygusal anların yaşandığı programın sonunda, öğrencilerle kısa kısa hasbihal eden Dr. İhsan Şenocak, öğrenciler tarafından dualarla uğurlandı. Konferans öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Yazar Dr İhsan Şenocak