İki Acı Haber Hakkari'den İki Şehidimiz Var

TAKİP ET

Hakkari'den Şehit Haberleri Geldi

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ndeki üs bölgesine PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda Uzman Çavuş Uğur Bora ile Sözleşmeli Er Mehmet Günay şehit oldu.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kuzey Irak sınırı hattındakiBaski Tepe Üs bölgesine PKK'lı teröristler  uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda  Uzman Çavuş Uğur Bora ile Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Günay şehit oldu.

Şehit askerlerden 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Uzman Çavuş Uğur Bora'nın şehadet haberi Tokat'ın Niksar İlçesi Yolkonak Beldesi'nde yaşayan ailesine, şehit Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Günay'ın acı haberi de Hatay'ın Altınözü İlçesi Kıyıgören Mahallesi'ndeki ailesine askeri yetkililer tarafından verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan twitter'dan başsağlıı mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında, "Diyarbakır’da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan ile Hakkâri’de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay’a Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun"  ifadelerine yer verdi.