İl Müdürü Tekin Balcı'dan Kore Gazisine ziyaret

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kore Gazisi Ahmet Göz'ü ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün ile birlikte 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Hastane Mahallesi Olgun Sokakta oturan Kore Gazisi Ahmet Göz'ü ziyaret etti. Kapıyı Kore Gazisi Ahmet Göz ve eşi Rasiye Göz birlikte açtı. Aile ve Sosyal Politikalar yetkililerini içeri buyur eden Kore Gazisi Ahmet Göz, misafirlere ikramda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Göz, Kore’de savaştığı o günleri anlatarak ziyaretçileri duygulandırdı. Eşi Rasiye Göz ise, eşi Ahmet Göz ile askere gitmeden evlendiklerini ve eşi askere gittikten sonra kendisinden 7 ay boyunca haber alamadığını ve çok sıkıntılı zamanlar yaşadığını söyledi.

Şimdi ise iki göz odanın içinde mutlu bir şekilde yaşadıklarını ifade eden Kore Gazisi Ahmet Göz, “O hasretlik yıllarından sonra biz eşimle birbirimizi hiç kırmamaya çalıştık. Birbirimizi hep idare ettik. Çok şükür çocuklarımızı yetiştirdik, evlendirdik. Şimdi torunlarımız ziyaretimize geliyor. Yüce Allahım herkese bizim kadar uzun ve mutlu evlilikler nasip etsin” dedi.

Böylesine önemli günlerin bir tanışma ve kaynaşma vesilesi olduğunu ifade eden İl Müdürü Tekin Balcı, "Mutlu bir aile tablosu ile karşılaştığım ve böylesine değerli insanlarla tanıştığım için çok mutluyum.  Ahmet amcamız herkes için örnek bir insan. Gazilik ünvanının yanı sıra sevgi dolu oluşu, o güler yüzlülüğü bizleri çok memnun etti. Bizler, şehit ve gazilerimiz sayesinde bu vatan topraklarında rahatça yaşamımızı sürdürüyoruz. Onlar bizim baş tacımız. Gerektiği zaman yanlarında olmaya hazırız. Ben kendilerine Allah'tan sağlık, sıhhat ve uzun ömürler diliyor, bütün gazilerimize saygılar sunuyorum" diye konuştu.