İlkadım Yeşilkent Anadolu Lisesi'nden Avrupa ve Türkiye üçüncülükleri

TAKİP ET

İlkadım'lı sporcu öğrenciler, kazandıkları başarıları ve madalyaları ile İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz' ın konuğu oldular.

11-15 Aralık 2015 tarihlerinde Antalya İlinde yapılan Muay-thai Avrupa Şampiyonasında İlçemiz Yeşilken Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Arif Başboğa, 14 Ülkeden seçilen 16 sporcu arasından üç gençler kategorisinde 81 kg da Avrupa üçüncülüğünü kazanmıştır.

28- 07 Şubat 2016 tarihlerinde Aydın Kuşadasında gerçekleştirilen Muay-thai Türkiye Şampiyonasında İlçemiz sporcu öğrencilerinden Yasin Ocak, Ülkemizin 81 ilinden seçilen 14 sporcu arasından  üç gençler kategorisinde 86 kg da Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir.

Başarılı öğrenciler, Yeşilken Anadolu Lisesi Müdürü Musa ER ve Beden Eğitimi öğretmeni Serdar ATEŞ ile birlikte başarı heyecanlarını Kaymakam Atlamaz ile paylaştı.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, dereceye giren öğrenci, öğretmen ve yöneticilerini makamında kabul eden İllkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, kupa sahibi başarılı sporcu öğrencileri ödüllendirdi ve tebrik ederek başarılar diledi.


İlkadım Yeşilkent Anadolu Lisesi