İlkemli öğrencilere TEOG sonrası moral ve motivasyon gezisi

TAKİP ET

TEOG (Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş) sınavına giren başarılı öğrencilerine yönelik stres atmaları için moral pikniği ve gezi organizasyonu düzenledi.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim faaliyetlerinin sürdürüldüğü Kadifekale İLKEM, TEOG sınavına giren başarılı öğrenciler stres atmaları için moral pikniği ve gezi organizasyonun da bir araya geldi.

İLKADIM'DAN ÖĞRENCİLERE UNUTULMAZ BİR GÜN
TEOG sınavına giren Kadifekale İlkem öğrencileri sınav yorgunluğunu Büyükşehir Belediyesi Atlı Tesisleri, Koşu ve Yürüyüş Yolu, Kültür ve Medeniyet Yolu,  Ihlamur Cafe Restaurant  ve Piknik Alanı’nda da güneşin tadını çıkaran öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte eğlenerek ve sosyal aktiviteler yaparak stres attılar.
Öğrencilerin unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirten Kadifekale İlkem sorumlusu İdris Yüce,” TEOG sınavına giren başarılı öğrencilerimize sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde stres atmaları için piknik ve gezi organizasyonu düzenledik. Pikniğimize katılan tüm öğrencilerimiz organizasyonumuzdan memnun oldular.” diye konuştu.

Piknik ’in sona ermesinden sonra doğal ortamından etkilendiklerini belirten öğrenciler kendilerine bu imkânı tanıyan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ettiler.

“Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok mutlu ediyor”
TEOG sınavına giren öğrencileri tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “  Belediye olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı olarak eğitim faaliyetlerimizin sürdürüldüğü İLKEM'de öğrencilerimizin başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Umuyorum bu TEOG sınavına giren öğrencilerimiz istedikleri yerleri kazacaklardır." dedi.
Yapılan moral pikniği günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

ilkadım belediye