İşitme Engelliler Olimpiyatın'da Güreş Müsabakalarına Davet

TAKİP ET

MÜSİAD Samsun Şube Yönetim Üyesi ÖZERTEKNİK ISI VE TESİSAT A.Ş. (IFYIL) sahibi Harun Reşit Özer' in Kavak Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasına MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, MÜSİAD Samsun Şube Gençlik Kurulu Başkanı Cem Emre Çakan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve IHH Başkanı Hüseyin Mutlu MÜSİAD üyeleri ile birlikte ziyarette bulundular.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu;  ‘Samsun’da 18-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 2017 Samsun 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda (Deaflympics) yer alacak Güreş müsabakaları,  Yaşar Doğu’ nun memleketi olan Kavak ilçemizde gerçekleşecektir. Sizleri de bu kapsamda ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız’ dedi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan; ‘ İlimizde düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları  şehrimiz için büyük fırsatlar yaratacaktır. Gerek memleketimizin temizliği gerek evlerimizin temizliğiyle bu olimpiyatlara Samsun halkı olarak hazırlanmaktayız. Türk misafirperverliğini her anlamda yaşatacağımız bu büyük organizasyon fırsatını iyi değerlendireceğimize inancım tamdır. ‘ dedi.

MÜSİAD Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Harun Reşit Özer, misafirlerine işyerine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, fabrika gezisinde ürettikleri ısı sistemlerini anlatırken, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdiler.
Ziyaretçiler memnuniyetlerini dile getirerek fabrikadan ayrıldılar.