Kano Federasyonu Başkanı Kabakçı Çarşamba'da

TAKİP ET

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Çarşamba İlçesi'nde bulunan Kano Su Sporları Merkezini ziyaret etti.

Çarşamba Belediyesi Su Sporları Merkezi ve Ferdi Spor Salonunu ziyaret eden Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Kaymakam Mustafa Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile görüştü. 

KANO’YA OLAN DESTEKLERİ İÇİN DÜNDAR’A PLAKET
Kano Sporunda yetiştirdiği şampiyonlarla adını duyuran Çarşamba İlçesi’nde bulunmaktan memnun olduğunu kaydeden Federasyon Başkanı Kabakçı, Kano Sporuna olan katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a plaket takdim etti. Federasyon Başkanı Kabakçı, “Yeşilırmak şehri Çarşamba’mızda, şampiyon kano sporcuları yetişmeye devam edecek.” dedi.

DÜNDAR, “SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞİYOR”
Su sporlarında şampiyon sporcular yetiştirdiklerini söyleyen Başkan Dündar, Gençlik Spor Bakanlığı ve Kano Federasyonu destekleriyle Adapark’da inşa ettiğimiz Su Sporları Merkezi ve Ferdi Spor Salonu’nda başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Ülkemizin en büyük akarsularından biri olan Yeşilırmak üzerinde su sporları yapıyoruz. KANO başta olmak üzere Teakwando, Kick-Boks ve kunk-wu gibi branşlarda onlarca gencimiz bu tesislerden yararlanıyor. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı