Karaaslan: Hayalimiz kadının hak ettiği her noktada olması

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Hayalimiz kadının siyasette, ekonomide, iş dünyasında, üretimde hak ettiği noktada olması. Bu hayalleri gerçekleştirmek için çok güçlü adımlar atmak gerektiğinin bilincindeyiz ve bu yönde çalışıyoruz'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara'da bir sivil toplum kuruluşunun düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Uluslararası Kadın Zirvesi'ne katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda gerçekleşen Uluslararası Kadın Zirvesi'ne, siyasi parti genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, Cumhurbaşkanı ve Başbakan danışmanları, uluslararası katılımcılar, STK temsilcileri, akademisyenler ve ASİAD yönetimi ve üyeleri katıldı.

KADINLAR İÇİN ÖNEMLİ YASAL DÜZENLEMELER
AK Parti hükümetleri dönemlerinde kadın ve kadın hakları konusunda çok önemli adımlar gerçekleştiğini belirten Karaaslan, ''İş hayatında, çalışma hayatında, mobingle mücadeleden, kadına karşı şiddetle mücadeleye kadar, her alanda bir kadının hem anne olmasını ve hem de iş hayatında var olmasını önceleyen bakış açısı ile birlikte çok önemli yasal düzenlemeler hayata geçti. Hayalimiz kadının siyasette, ekonomide, iş dünyasında, üretimde hak ettiği noktada olması. Bu hayalleri gerçekleştirmek için çok güçlü adımlar atmak gerektiğinin bilincindeyiz ve bu yönde çalışıyoruz'' diye konuştu.

Çiğdem Karaaslan